Neem 5 surflessen in september!

In september 2022 geeft de WSH een serie van 5 surflessen voor beginners en gevorderden. Onze ervaring is dat we dit prima kunnen doen in gemengde groepen van jeugd en volwassenen. Het is als ouder ook heel leuk om met (één van) je kinderen te doen. Geef je nu op via het aanmeldformulier onderaan dit bericht.

Je wordt rond 17.30u verwacht bij de WSH, waarna je jezelf kunt omkleden en je surfset kunt optuigen. Indien je zelf geen surfset hebt, kun je er een huren van de WSH.

Iets voor 18.00u is er een korte voorbespreking van de les, waarna we om 18.00u het water op gaan vanaf het strandje bij de WSH. De ballenlijn wordt dan tijdelijke weggehaald. De instructeur vaart mee op een rib en neemt boeien mee voor oefeningen. Tijdens de les krijg je opdrachten en tips van de instructeur.

Om ongeveer 20.00u komen we weer terug op het strandje en tuigen we onze surfsets af. Met zijn allen ruimen we alles netjes op en sluiten boven in it Sylhûs af met een lekker kopje soep, dat door de deelnemers om beurten wordt verzorgd.

Om te zorgen dat iedereen een prettige les heeft, delen wij de groep op in een groep gevorderden en een groep beginners. Tijdens de lessen kijken we of iedereen nog steeds in de juiste groep is ingedeeld, of dat iemand (in overleg) beter van groep kan wisselen.

Aanmeldformulier surflessen

Voornaam, tussenvoegsel en achternaam